LIRI'S BURGERS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Liri's Burgers. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 8:30 Eten super lekker maar was al koud omdat we meer dan 1,5 moesten wachten
11 feb 2024 om 22:35 1u50 moeten wachten (1u20 bereiding, 30 minuten levering) … Koerier heeft heel Antwerpen rond gereden vooraleer hij toekwam (goed te volgen via de tracker). Eten uiteraard koud, frieten doorweekt, burger dooreen geschud, en vlees nog half rauw :(
3 feb 2024 om 14:10 Top! Zowel de burger (verrassend en lekker) als de levering was goed.
11 jan 2024 om 6:08 Heerlijk! We bestellen hier regelmatig en altijd top !
5 jan 2024 om 20:33 Very good burgers!! We also had the fries and red potato fries, both were very good!
3 jan 2024 om 22:59 Altijd top maar deze keer precies niet zelfde vlees. Was echt droog.
26 dec 2023 om 19:18 Heel goed! Ik bestel hier vaak
18 dec 2023 om 14:46 we had very good burgers, fries and sauces. during the delivery one of the drinks got damaged, but the driver drove back to get a new one and was realy pleasent. pricing was also good :)
16 dec 2023 om 18:26 Eten was lekker en nog warm. Jammer dat de cola niet bij de bestelling zat en dat we een uur en half moesten wachten op het eten.
8 dec 2023 om 0:29 Snel , vriendelijk en heerlijk smaak
6 dec 2023 om 23:44 Perfect
4 dec 2023 om 23:28 Enorm lekker maar wel een redelijk lange wachttijd. Het is het geld wel zeker waard!